Mondays. Say no more.

Så da har vi hoppet på trenden og startet blogg. Wish me luck!

[20. April 2009]
Dagen startet som en hvilken som helst mandag. Det herlige været fra helgen var som trukket ned i en sekk (bokstavelig talt!), så jeg måtte finne et nytt outfit for dagen. Whoo! Så mye for å planlegge outfit kvelden før for en gangs skyld. :)
Idag hadde jeg heldigvis husket å stille klokken riktig, så jeg kom til skolen til halv ni og ikke halv ti.  ... Klarte nesten ikke konsentrere meg idag, aner ikke egentlig hvorfor. Har sikkert noe å gjøre med at det er mandag. Bare det er jo ille nok i seg selv, eller hva?
I siste time ble det mye snakk om blogg. Jeg hadde jo vært innpå mange av andre sine blogger, men tenkte aldri egentlig på å få meg en selv før idag. Hvorfor ikke? Så ettersom dagen gikk, ble jeg mer og mer bestemt på å lage en blogg.
Da skolen endelig (!) var ferdig, bar det rett hjem med bussen. Hoot hoot! Vel hjemme fikk jeg vite at jeg skulle passe lillebror. Greit nok. Problemene oppsto først når ingen kom hjem, og bussen til teaterskolen (undervist av Kim Fairchild!) skulle gå om 10 minutter. Stress de lux. Så da ble det ringerunde etter foreldre. Selvfølgelig tok ingen telefonen, så jeg måtte bare vente og håpe på det beste. På mirakuløst vis kom faktisk mamma hjem akkurat i tide, så jeg kom meg frem, juhu!
...Eller det vil si, nesten. Den tredje (!) bussen bestemte seg for ikke å komme akkurat den dagen, så da måtte vi ringe bestemor og få henne til å plukke oss opp. Hva skulle man gjort uten slik en herlig bestemor å stole på!
Vi kom da omsider frem, vel 5-10 minutter sene. Men vi kom i hvert fall frem. Herlig dag på teateret idag, bare øving og lite babling. Nedturen kom først mot slutten, da vi leste gjennom det endelige manuset. Noe som betyr at det ikke. Kan. Bli. Endret.
Tror du ikke jeg hadde fått den minste rollen av alle, da! EN replikk hadde jeg. Rollen min heter Katrine, og jeg spiller den tredje part i et lesbisk kjærestepar. Don't ask, vi var overvekt av jenter. xD
En ganske OK rolle alt i alt, men skulle bare ønske jeg hadde litt flere replikker. Rollen valgte jeg jo egentlig selv. Men det var før den ble skrevet inn i manus.
Oh well, shit happens! Det er jo egentlig bare å gjøre det beste ut av det, ikke sant? Blir herlig å stå på scenen igjen, uansett. Har savnet det noe sinnsykt! Til alle dere som ikke har prøvd dere som skuespillere, bli med i den neste skolemusikalen! Det er ikke bare det å spille i en rolle som er så fantastisk, men selve fellesskapet. Lovely.

...Nei, fuck. Nå er internettet mitt dødt, noe som betyr at bloggen må postes imorgen tidlig.
Ja, jeg har internettsperre. Klokken 23:00. Sucks! D:

Oh well. Nå har jeg vel egentlig ikke så mye mer på hjertet.
Som så mange andre bloggere, så er jeg åpen for spørsmål, om noen skulle ha det! (:
Forresten så lagde jeg header, den skal opp idag FOR SURE! Fortell meg hva dere syns!
Vi blogges!

4 kommentarer

Helén

21.apr.2009 kl.15:27

Ja, kul header. :D:D:D

Jinx

21.apr.2009 kl.15:45

Takk! :'D

æsj

22.apr.2009 kl.14:31

Steike June! Headeren var nydelig! Damn! ;*

Jinx

22.apr.2009 kl.18:40

Um, takk ... Hvem er du? Var det ikke du som skrev stygge kommentarer på Helén sin blogg? : /

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits