Pudding, nynorsk og Dr. Pepper

Onsdaaag. Helt grei dag faktisk, spesielt med tanke på at vi fikk avspasere de to siste timene idag. Til en pris, selvfølgelig - vi hadde egentlig Mat og Helse de to timene, så nå er det full middag på gang her hjemme. That's right - vi har prosjekt. Jeg har tenkt å lage mandelpudding og Chili con Carne. Puddingen står på kok og ser ut til å gå ganske bra (får vi håpe?), så nå skal jeg snart røre i et par egg også er den i boks. Eh, skål.
Hadde faktisk tenkt å blogge imorges også, i nynorsktimen, men tror du ikke den dustete skolePC'n streiket? Uansett så lagret jeg faktisk innlegget mitt på ItsLearning, så dere slipper nok ikke unna. Here goes.

"Yess, her sitter vi på datarommet og skal skrive sakprosatekst i NYNORSK på 300 ord. Denne skal da leveres på fredag. Juhu!Siden Anna var så genial å blogge om det i stedet for å skrive, så ble jeg inspirert til å gjøre det samme. Sjekk ut Annas blogg på annalife.blogg.no (:Så da satt vi her, da. Har skrevet noe i nærheten av 30 ord, kanskje? Jeg kommer aldri til å bli ferdig, så det er vel egentlig bare til å gi opp... Jeg har ikke retting på denne idiotiske PC?n engang .. Så jeg, Anna, Helén og Helene blogger om det istedet. xDVi har tre oppgaver å velge mellom ... -           Databruk på skolen-           Ytringsfrihet-           Valg man må ta som ungdomJeg dør her! Hva kan jeg skrive om, når vi får såpass elendige oppgaver? I need help! D:

Men nå må jeg gå før læreren oppdager at jeg ikke skriver sakprosa, men blogger. Kommer nytt innlegg senere!"


Og det gjorde det jo. c:
(...)
Yess, da var maten og puddingen ferdige og oppspiste, og jeg har bare ett ord å beskrive det med ...
KATASTROFE.
Ja. I oppskriften til Chili Con Carne'n sto det at det skulle være 2ts chilipulver, så da hev jeg jo oppi det. Det jeg ikke visste var derimot at chilipulveret vårt var av den ordentlige typen, som vil si at det er ca 12 ganger sterkere enn vanlig chilipulver ... så du kan vel tenke deg hvordan DET gikk.
Så var det puddingen. Det verste var jo at den ble egentlig helt super, helt til jeg skulle ta den ut og hvelve den på et fat. Den hadde selvfølgelig ikke stått lenge nok i kjølen og var dermed ikke blitt ordentlig stiv, så det så egentlig mer ut som en hvit kuruke enn en fin og rund mandelpudding ... ._. Og sausen (som jeg selvfølgelig måtte lage selv) sto heller ikke lenge nok, så den var verken blitt kald eller tykk da jeg tok den ut. Men det smakte jo egentlig alt i alt godt, da!
Sånn ca her hadde jeg jo egentlig tenkt å putte inn et fantastisk bilde av min fantastiske pudding. Men jeg tror egentlig jeg dropper det ... Ja. Det er nok egentlig best.

Åh ja, forresten! Hvis dere leste den forrige bloggen min, så så dere kanskje at jeg hadde hatt så lyst på Dr. Pepper denne uken? Well, guess what I bought today! Mohaha! To nydelige bokser med herlig Dr. Pepper. Lykke på boks!
Også helt til slutt - her er dagens outfit.
dsc023832


Tjah, det var egentlig alt for idag.
Minner om å besøke disse bloggene:
Helén - http://www.TacoOutsider.blogg.no
Helene - http://www.TacoInsider.blogg.no
Anna - http://www.AnnaLife.blogg.no
Silje - http://www.MissFashionQueen.blogg.no
Anbefaler spesielt Silje's blogg hvis du er opptatt av mote. Bloggen hennes har en del nyttig stoff om det.
Jaja ... VI BLOGGES, HELÉN! c:

5 kommentarer

Helén

22.apr.2009 kl.18:58

Haha, eid. XD Det går HELT sikkert verre med min mat. o.o

Jinx

22.apr.2009 kl.19:32

Det skal nok litt til, men du kan jo alltids prøve! XD

Helén

22.apr.2009 kl.21:35

Ja det skal eg. XD Wow, eg e proff fotograf, right? :D

June

22.apr.2009 kl.22:53

Jaaa xD Du eier og vet det godt, Helén!

Kevin

23.apr.2009 kl.22:42

Lookin good as always :'D

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits