Long time no blog?

There's no need to fear - I'm still alive.
Så, i det siste har jeg faktisk ikke fått blogget i det hele tatt, av grunner som jeg ikke kan huske, blant annet at jeg har vært syk en del. Som jeg egentlig fortsatt er. Uansett. Derfor skal jeg nå legge inn et relativt langt innlegg. Prepare!

Søndag 26. April (elns)
Idag gikk jeg i Åshild's konfirmasjon, på Bontelabo 2, I think? Da jeg snakket med henne på telefonen og hun nevnte navnet, var jeg jo selvfølgelig sikker på at det var en eller annen fransk restaurant med et uskrivbart navn. Jeg fant ut at jeg tok feil, og at Bontelabo skrives rett frem og er et gatenavn. Brains. Mamma skulle kjøre meg, og fy søren, vi fant jo ikke frem. Er sikker på at vi kjørte i en halvtime, minst! Til slutt fant vi i hvert fall frem til bygningen. Det lå en gigantisk, oransje båt utenfor. Den het noe som jeg tenkte jeg skulle huske, men det har jeg jo selvfølgelig glemt...

Uansett, så så vi til sist en åpen dør der det spankulerte en og annen pent kledd person inn og ut, så endelig hadde vi visst funnet det. Vi gikk inn, i noe som så ut som et rom i en bunker, hele rommet var kledd i betong, tak til gulv. Vi oppdaget vi derimot at vi muligens hadde kommet litt feil likevel, for her var ingen som jeg kjente, i hvert fall. Alle som var der var jo selvfølgelig med på at vi var inviterte, så de reagerte jo ikke engang, før vi sikkert så såpass betuttet ut at en mann med buldrende stemme kom bort og bestemte seg for å gi oss en hjelpende hånd. Da fant vi fort ut at det kanskje ikke var her vi hørte hjemme likevel, så vi kom oss ut og fortsatte å lete. Det viste seg at vi skulle inn en dør omtrent 50 meter til venstre, og I'm telling you - det var jo sikkert 20 innganger der. Ikke rart vi ikke fant frem.
Til sist kom Åshild ned og plukket meg opp. Jeg kom akkurat i tide til å hilse på alle de andre, så satte vi oss til bords og spiste. Jeg tror aldri jeg har vært så mett i hele mitt liv, altså. Forrett, middag, dessert OG kaffemat. Jeg er sikker på at jeg la på meg minst 3 kilo den dagen. Men det har jeg tatt av allerede. Tihi.

Til forrett fikk vi en veldig god Caesarsalat, til hovedrett ... ja, hvordan skal jeg beskrive det. Det bestod av tomater med en slags urtepanering, potet, og ytrefilet av ... noe, med et lag biffdeig, tror jeg? Og ytterst et lag med butterdeig. Til dessert fikk vi Creme Brulee. Jeg skal ikke engang prøve å sette inn alle de `ene og ´ene der. Alt i alt, veldig godt. Good job. C:

Etter det, ble det holdt noen taler. Innimellom sang vi noen sanger til Åshild, skrevet av familien. Selv ble jeg faktisk ganske rørt av dem, haha. Det fikk meg til å lure på hvordan en slik sang hadde vært om noen hadde skrevet en til meg. Enda en grunn til at jeg angrer på at jeg ikke konfirmerte meg! Nå får jeg vel aldri vite det, med mindre bestefar har tenkt å synge sang til meg på Sumo på lørdag. Tror kanskje vi står over den, ja. Haha.

Når vi er inne på det, så skal jeg ha en sånn "Jeg-er-voksen-så-give-me-money-fest" med Pappa & family nå på Lørdag. Det blir fab, jeg gleder meg. Det er sånn wannabe-konfirmasjon, kan man si. Vi skal spise middag på Sumo i byn, det er en sånn Japansk restaurant. June de lux?
Skal ha noe tilsvarende med Mamma & family om en eller to søndager, men det skal vi ha hjemme, tror jeg i hvert fall.


Onsdag 6. Mai (Også kjent som igår)
Igår var jeg egentlig syk, men gikk på skolen likevel, for jeg skulle på kino med Marthe, Stine og Ida etterpå. Stine og Ida kunne ikke likevel, da. Fail! Men jeg og Marthe gikk likevel.
Jeg gikk med svart tights og skjørt, og Marthe gikk med hvit tights. Hun glemte faktisk å ta på seg skjørt. Lol! I storefri kjøpte vi nudler, også gikk vi opp i tredje etasje (Der vi pleier å være) og tok på oss fishnets utenpå tightsene. Marthe gikk med svarte fishnets, og jeg gikk med hvite. Det så utrolig tøft ut, og vi matchet som bare faen. Jeg kom ikke over hvor fab vi så ut før vi var ferdige å se filmen, eller kanskje en stund etter.

Etter skolen ventet Marthe på meg utenfor Mat&Helse-klasserommet. Jeg stusset litt på hvordan hun visste at jeg var der, men what the hell. Når vi ventet på busstoppet kom Marthe på at hun måtte si til faren sin hvor hun var, og hun hadde ikke med mobilen, så hun lånte min. Selvfølgelig gikk min tom for strøm før hun fikk sendt meldigen! Eid!
Så da var vi plutselig mobilløse begge to. Det var mest av alt irriterende fordi vi ikke hadde klokke. Haha.
Etter ca 10 minutter kom bussen. Mens vi kjørte, sminket vi oss og brukte kortholderene våre som speil.
Også satte vi oss på en dobbelplass, også pekte jeg på veggen og sa, "Se, Marthe, disse plassene er reserverte for oss!", for på veggen sto det "Reservert Handikappede". Da lo Marthe så høyt at jeg er sikker på at de hørte henne helt opp på skolen. xD

Når vi gikk av bussen, fikk jeg en så brilliant idé som at vi måtte gå rundt og spørre alle russene vi så om vi kunne få russekort. Selvfølgelig gjorde vi det også. Det var så morsomt! De må ha trodd at vi var kappis, eller noe. Men det er vi jo, haha! Jeg tror vi samlet sånn 10 russekort hver, eller mer. På vei til kinoen la vi planer om å skrive "russ" på en svart bukse med blanko, også kunne vi kjøpe cider, for hvis de spurte om leg, så kunne vi jo bare vise buksene. Genialt!!
Når vi skulle kjøpe billetter til Menn som hater kvinner, sa kassadamen at den ikke gikk før klokken 6. Da var den halv 4. Så vi bestemte oss for å se en annen film, og det ble ingen annen enn Hannah Montana the movie!
Så gikk vi ned på doen på kinoen, for Marthe måtte glatte håret. Det var utrolig eid, for det kom en gjeng med sosser ned og bare så dumt på oss. Som om de var noe. Hahh!

Etter det, skulle jeg bort på den nye kinoen for å kjøpe Dr. Pepper. Men tror du ikke den ikke åpnet før klokken 5! Så vi bestemte oss for å gå på Kremmerhuset for å snope. MEN DET VAR IKKE DER! Major WTF moment! Den var byttet ut med en idiotisk dum liten Hus-accessory-butikk. Så vi bestemte oss for å gå på DIGG rett utenfor den gamle kinoen, der som det går an å kjøpe popcorn med gult pulver. Men det var stengt. Vi begynte seriøst å lure! Som en siste mulighet, gikk vi på SevenEleven. Vi trodde den var vekk, men vi hadde bare gått i feil gate...
Jeg kjøpte en Pepsi Max og 3,4 hekto smågodt. Når jeg var ferdig, kom Marthe med to sånne nye Urge på boks, og utrolige 9 hekto smågodt! Det er nesten et kilo! Jeg trodde jeg skulle dø av latter! XD
Og ikke bare det, men før hun fikk veid snopet, så sa hun "Jeg lurer på hvordan jeg alltid klarer å blåse så mye penger på ingenting." også kom han som jobbet der og sa, "Ja, 9 hekto er jo ganske mye snop, da..."
Hahah!

Kinosalen var ikke litt full engang. Og de få som var der, var småkids med mødrene sine. Ingen hotte boys! Surprise! o: Når filmen skulle begynne, så måtte vi vente i en evighet på grunn av reklamen. Marthe bare ropte, "Skal me ikkje få se den jævla filmen eller?!", og jeg holdte på å le meg ihjel, for hele salen hørte det jo. Og mens vi så filmen, så lo Marthe av og til så sykt høyt at hele salen hørte det også! xD
Det var faktisk en ganske bra film, også. Mye gøyere enn jeg hadde trodd. Jeg var fremdeles dårlig, så jeg drakk ikke halve pepsien min engang, og spiste bare litt av snopet. Når filmen var ferdig hadde Marthe fremdeles et års forbruk igjen av smågodt, og en og en halv urge. xD

Etterpå ringte vi hjem med telefonkioskene utenfor Narvesen. Visste dere at de automatene ikke veksler 20-ere? Det er helt sykt. Jeg ble så sur. Når vi hadde ringt, ble jeg med Marthe bort på piercingsjappa borte med Wasteland. Tok oss en stund å finne frem, og vi spurte folk om veien. Haha, jeg prøvde å spørre en gammel mann, "Unnskyld, vet du hvordan man kommer til Strandgaten?" "Tu parle englais?" "Neivel, nei ..."
Så vi spurte heller en dame i rød jakke. Det gikk litt bedre. Hun var god på å forklare. Tusen takk!
Jeg ble litt flau over at vi ikke klarte å finne frem i vår egen by engang. Haha.

Da vi ENDELIG kom frem, var de selvfølgelig stengt. Waste of time! Men så kom noen som jobbet der og begynte å snakke med oss på Engelsk. Han ene duden var fra Singapore, eller noe. Han andre snakket ikke. Men de sa vi skulle komme igjen imorgen.
Etterpå gikk vi innom en skatebutikk, og følte oss en smule out of place, for å si det mildt. Marthe prøvde en dødskul hettejakke, som hun skal kjøpe idag. Vi ble stående og beundre skateboardene en stund, for vi har begge skikkelig lyst til å lære å skate. Og brettene var dødskule. Jeg kan bare stå på snowboard.
Jeg kunne aldri sett meg selv på et skateboard, da. Hahah!
Etterpå prøvde vi masse capser og hatter, og følte oss veldig skater. Vi bestemte oss for at en dag skal vi kjøpe oss DC-caps, og gå på skolen med skaterklær og være kule, n' stuff. :D
Etter det gikk vi på Carlings. Vi spurte om de hadde ledige jobber, og han svensken sa at vi kunne komme innom dagen etter, altså idag, før klokken 5.

Etterpå ble jeg så sykt dårlig at jeg måtte ringe til pappa og be ham komme og hente meg, mens Marthe kjøpte Smoothie. Han ble litt sur, men kom likevel.
Idag var jeg borte fra skolen, for jeg er fortsatt dårlig. Jeg har ikke kastet opp eller noe, det er ikke sånn dårlig. Har bare vondt i magen, liksom. Legene finner ikke ut hva det er, det er litt skummelt. Jeg lurer på om jeg kan komme meg til Carlings idag, for jeg har skrevet CV og søknad, og det hadde vært så waste å ikke komme. Kanskje pappa kan kjøre meg ned litt senere. Håper det, for jeg har skikkelig lyst på jobben.

Nå har jeg faktisk ikke mer på hjertet. Men vi blogges. Kanskje imorgen, kanskje om en stund. Jeg har mistet litt teken på å blogge, faktisk ... ._.
Men yea. Blogges. :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits