Hollyhopp!

Det er sommer. Nesten i hvert fall.
Derfor - ny header og nytt design.
Q: Hva syns du?

Jeg merker godt at jeg har mistet litt teken på blogging. Jeg blogger jo nesten aldri lenger. Det plager meg litt. Så her kommer et innlegg over Lørdagen, for idag skjedde det egentlig ingenting bortsett fra at det var sol. SOL!
Jeg tror i hvert fall det var sol. Det var i hvert fall lyst.
*ahem*
Anyway.
På lørdag hadde jeg liksom-konfirmasjon. Jeg, pappa, stemor Tine, lillebror Zackarias, bestefar, bestemor og Tines mor Berit, gikk på Sumo, en asiatisk restaurant i byn. Gjett hvem som valgte... : )
Og jeg må bare få si at det var en så utrolig herlig kveld.
Vi pratet og spiste god mat. Jeg spiste ... Ja, jeg er ikke helt sikker på hva det var. Men det var godt.
Jeg og pappa delte noen sushibiter til forrett. Love! Sushi er undervurdert. Men det er jo ikke alle varianter som er gode, usj.
Før vi gikk, fikk jeg kort av pappa&familyen. Den var utrolig tykk og feit. Men du skulle bare sett hva som lå inni.
TI TUSENLAPPER.
Jeg trodde jeg skulle besvime. Jeg har faktisk ikke sett så mye penger i hele mitt liv. Her blir det shopping! Huhuhu!
...Neida.
Mesteparten av pengene skal inn på sparekonto. Jeg skal jo utveksle i 2. Gym. Det må jeg spare til. Et år uten lommepenger? Nei takk.
Av bestemor&bestefar fikk jeg 3000kr (!) og et fotoalbum. Ikke bare et hvilket som helst fotoalbum, da. Det er et album som strekker seg gjennom hele livet mitt. Med bilder av meg, familie og venner. Det er bilder fra dåpen min, ettårsdagen, bilder av hele familien min, og mye annet. Det var utrolig gøy å se gjennom, og jeg tenker nok jeg kommer til å ha glede av den hele resten av livet. Jeg holdte på å dø av latter da jeg så pappas konfirmantbilde ...
XD
Av Berit fikk jeg 500kr. Så nå er jeg rett og slett rik. På fredag fikk jeg 300kr av naboene, det vil si "tvillingfamilien" vår. De har barn som er på alder med oss barn i denne familien, og alle oss er veldig gode venner. Elsker dem! : )
Etterpå gikk vi hjem og spiste kake. Me loves kake. C:
Tehe.
På fredag fikk jeg også mitt nye bankkort~!
Det er svart og rødt. Og har ca 2500kr på seg. Jeg tjente dem i fjor.
Men det får være nok blogg for idag. Kanskje jeg blogger imorgen. Eller kanskje ikke, for da skal jeg på teaterskole. I don't know. Det får vi se. *usaklig babling*
Blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits