Surpriseee buttsex!

Surprise blogginnlegg, i hvert fall.
Kanskje ikke så veldig surprise.
Men okay.
Idag har jeg hatt verdens laveste blodtrykk, det er helt sykt.
Når jeg sto opp, gikk jeg på trynet en meter fra sengen. Da jeg fikk karret meg opp igjen, fikk jeg blackout igjen ved døren. Lol. Vurderte å kanskje bli hjemme, men siden jeg var borte to-tre dager forrige uke, tenkte jeg at pappa kom til å tro at jeg løy.
Så gikk jeg til skolen. Faktisk. I et voldsomt tempo til meg å være. Men det skal jo ikke så mye til, da ... *A*
Så når jeg kom på skolen ble det helt forferdelig. Jeg klarte i hvert fall å unngå å få blackout i trappen, det var bra. Resten av dagen gikk med til å prøve å holde meg bevisst, og jeg måtte sette meg ned helt utrolig mange ganger for å få blod til hodet. Plagsomt! *A*
Jeg må jo ha sett ut som den dovne slasken i gymmen, da, selvfølgelig. Det er ikke lett å jogge med skallebank og svimmelhet. Jeg merker at dette blir et klageinnlegg, men det får så være! Ja.
Etter teateret skulle bestemor klippe seg. Det ga meg og Ingrid en halvtime på Sartor, og jeg gikk berserk med det fantastiske, nye visakortet mitt ... * _ *
Jeg endte opp med to topper, en cola og en pakke lakris (for å høyne blodtrykket), og en neongrønn hårbøyle. C:
Ganske bra for en halv time.
Før jeg gikk idag bestemte jeg meg forresten for å spise en teskje salt, også for å høyne blodtrykket. Problemet var at vi ikke hadde salt, bare seltin. Jeg takler ikke seltin. Det smaker æsj. Så jeg spurte pappa om han kunne kjøpe ordentlig salt, men da sa han at seltin ER ordentlig salt. Det nyttet ikke å diskutere, så jeg hadde tenkt å kjøpe havsalt selv. Men jeg fant ikke. Oh well, får kjøpe imorgen eller noe. Jeg har i hvert fall lakris, jeg har hørt det skal hjelpe. Også ginseng, og masse vann. Men jeg har hørt at salt skal hjelpe spesielt bra.
På fredag besvimte jeg forresten for første gang! Yay!
Jeg gikk i golvet på rommet mitt med et brak. Når jeg gikk ned så bare pappa og Tine rart på meg. No wonder. Tror ikke de skjønte at jeg besvimte, da. Men det får så være.
Nå skal jeg FAKTISK sove. Faktisk. Ja.

Så vi blogges.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits