Bilder og bananer?

Huff, i dag har egentlig vært en ganske innholdsløs dag. Jeg klarte ikke tenke på noe særlig. Men noe skal jeg da få blogget om.
Jeg spiste lakris til frokost idag, pga blodtrykket. Det virker faktisk, synes jeg, da. Men bare en stund.
Spiste selvsagt ordentlig frokost også, da. Jeg er ikke helt vridd. Jeg har forresten merket at man går ned i vekt av å spise frokost. Kanskje det er litt obvious, men okay. Det er jo rett og slett fordi at hvis du sulter deg utover dagen, er det mye lettere for å spise usunne og dårlig mettende ting når man kommer hjem. Jeg pleier å spise banan til frokost, for jeg går på den japanske banandietten. Det virker kanskje teit, men man skal spise en banan eller to til frokost hver dag.
Det verste er jo at det virker! Vekten vår er ødelagt, men jeg merker forandring selv. Sunn og enkel diett, anbefales sterkt!
Q: Hva gjør dere for å gå ned i vekt?

I dag følte jeg meg faktisk ganske frisk og opplagt, helt til slutten av første time. Da ble jeg så trøtt og fikk sånn hodepine at jeg trodde jeg skulle besvime. Noe så irriterende, på en så fin dag. Vi hadde engelskfremføring, vi skulle lage et 'radioprogram' i grupper og fremføre for klassen. Veldig gøy, vi må gjøre sånt oftere!
Jeg hater tirsdager - de er grusomme. Jeg er sikker på at jeg har skrevet det før.

Tirsdagstimeplanen går sånn:
Tysk
Matte
Engelsk
Samfunnsfag
Gym

Gjett hvem som glemte gymtøy! Vi har nemlig bare gym annenhver uke. Ikke at det spilte noen stor rolle uansett, for ingen åpnet egentlig opp garderoben. Vi kunne jo skiftet på åpen gate (HINT HINT, Kjetil og Petter?), men neeh.
Heldigvis skulle vi bare løpe sekstimeteren, såh. Men det var litt vanskelig med stive skinnies, da. Som forresten ikke er så skinny lenger.
Q: Vet noen hva man gjør med skinnyjeans som ikke er skinny lengre?

Jeg ble bitt av fotobasillen igjen. Jeg elsker å ta bilder av saker og ting rundt meg. Problemet er imidlertid at jeg bare har et lousy mobilkamera. Her er uansett noen bilder jeg har tatt i løpet av det siste året.

dsc00546
August 2008

dsc00752
Mai 2009

dsc00754
Mai 2009

dsc00898
Mai 2009 (idag)

Herregud, så grusomt elendig jeg er på å redigere ... o.o
Men jaja. Øvelse gjør mester. Kanskje.

Bloggast

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits