Tentamen.

Føkk.
Har tentamen imorgen, i norsk, bokmål. Sakprosa. Selvfølgelig.
Tema er frykt:
- Frykt og vold.
- Vold i hjemmet
- Vold i TV og dataspill
- Vold satt i system
- Helsefrykt
- Sosial frykt
- Fobier og angst
- Araknofobi (Det har jeg! Whee!)
- Agorafobi (Det også faktisk, til en viss grad)
- Klaustrofobi

Har ellers vært ganske stressa denne helgen. Vi hadde langhelg, som jeg wastet på å rydde og gjøre klart til ikke-konfirmasjon idag igjen. Ikke at det gjør noe å få masse cash, da, selvfølgelig. Og det er jo fint her når det er ryddig og rent. Tingen er jo at jeg skulle fått gjort meg klar til tentamen, og TO andre prosjekter som mest sannsynlig skal fremføres neste uke. Altså førstkommende.

Q: Kan noen forresten hjelpe meg med tips til hva jeg skal skrive på tentamen? Haster!

Idag har jeg egentlig bare ryddet, og hatt selskap. Fikk 13 000 kr. Ganske bra! Nå har jeg tilsammen fått 26 800 kr. Ganske bra til å være ikke-konfirmant, vil jeg si.

Q: Hvor mye fikk du til konfen?

Ellers har jeg ikke egentlig så mye mer å skrive om, unntatt en liten klage på blogg.no. For det første så har i hvert fall min bruker streiket, så jeg må til med full HTML bare for å starte ny linje. For dem som lurer, så er koden for det < br >, uten mellomrommene. Og ikke bare det, men de har begynt med disse idiotiske pin-kodene også. Det plager meg. Ikke bare er det usannsynlig upraktisk å måtte frem med mobilen hver gang man vil blogge, men det koster 1,- per kode også? Det blir en del det, for dem som blogger ofte. Legger de inn flere sånne kostnader og ordninger, så går jeg rett til Blogspot, for dette gidder jeg ikke.
Det var vel egentlig det. Jeg kommer ikke til å skrive så lange innlegg lenger, og heller ikke få lagt inn bilder eller filmer siden Bloggen min har streiket. Er jeg heldig, får jeg kanskje laget nytt design. Synes dere jeg skal?

Blogges!

2 kommentarer

inda

27.mai.2009 kl.17:21

sv ; tusentakk ^^
har ikke noe å filme med, og jeg er ikke den flinkeste til å redigere
filmer og sånn. men får se, kanskje det blir en sminkevideo snart :)

29.mai.2009 kl.20:21

skriiiiiv oftere :)

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits