I'm freaked.

Okei, jeg vet ikke om dere har hørt det. Mest sannsynlig ikke. Men det var en brann i Krohnegården 39D og 39E nå rundt 21:40.
http://www.bt.no/lokalt/bergen/article864629.ece

Jeg bor i nr 27, som dere kanskje vet. Ingen stalkers, please. Jeg var der ikke når ulykken skjedde, for jeg er hos pappa nå.
Jeg ble litt freaked, for jeg kjenner jo nesten alle som bor i den rekken. Det er et ekstremt lykketreff at begge de to familiene var på Voss cup. Jeg fatter det ikke. Etter jeg fikk høre om dette, begynte jeg å tenke. Og det er helt ekstremt hvor mange ulykker som har skjedd rundt meg. Jeg laget en liste.

I fjor:

Sommer: Min venninne sin far falt ut av båten og fikk armen i propellen. Ikke for å være ond, men 20 cm så hadde han kanskje dødd.

Vinter/Høst: Min bror falt ned steintrappen til kjelleren, rett mot en murvegg, head first. Han var 2 år. Han landet i et malingsspann, og det reddet livet hans. Han fikk kun en kul i pannen. Jeg gikk rett bak ham da han falt, men registrerte det faktisk ikke før det var for sent. Jeg har alltid hatt dårlig samvittighet for det.

For mer enn to år siden:

For kanskje 5-8 år siden, brant det i huset vårt ute på Husnes. Jeg våknet ikke av brannalarmen, eller av brannbilen, eller at det kom brannmenn stormende inn døren. Jeg våknet heller ikke da de slo inn veggen (som forresten var veggen inn til rommet der jeg sov) og slukket brannen.

Når pappa var 13, så brakk han nakken. Noen hadde lagt en stokk over et basseng som var dypt i ene enden og grunt i andre enden. Pappa og noen venner bestemte seg for å balansere over. Pappa falt nedi den grunne enden, head first, tror jeg, og brakk nakken.

Paranoid som jeg er, begynte jeg å tenke Final Destination. Så mange folk lurte døden, på en måte. Hva om jeg er neste, og hva om jeg dør? Sånne ulykker skremmer meg. Men kanskje det er vanlig å ha så mange ulykker rundt seg. Jeg vet ikke. Det er sikkert det. Kanskje.

Jeg og Andrea så nettopp en film som heter ,,Bare skyene beveger stjernene''. Vi fikk ikke sett den ferdig, så ingen spoilers, takk! Vi ser den ferdig på mandag, førstkommende. Andrea kjenner han duden som spiller han duden i butikken der Jakob kjøper tyggis. Det var litt tøft, syns vi.
Og, vet noen hvor filmen er spilt inn? Er det virkelig i Bergen? Så Bergen sånn ut i 1998? Og hvis ja, HVORFOR IKKE NÅ LENGER? Så fælt. Jeg syns det så så koselig ut i den filmen.
Jaja. Nå orker jeg i hvert fall ikke blogge mer. I'm out, cheers.

Én kommentar

Lillan

19.jun.2009 kl.20:48

SV: Ja. Spesielt med tanke på at jentevold blir mer og mer vanlig. I tillegg er jentevolden mye mer omfattende enn guttevold. De slår litt og blir venner igjen. Jenter går mye lengre. Trist verden vi lever i...

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits