Se, en sky.

Hei, peeps.

Som dere kanskje har merket, er jeg blirr sinnsykt dårlig til å blogge i det siste. Dette er fordi ... Okei, jeg har ingen unnskyldning. For det første så HAR det faktisk skjedd en og annen ting å blogge om, og for det andre så HAR jeg hatt VELDIG god tid til det. Det er ikke det at jeg ikke vil blogge. Det er bare det at hver gang jeg skal blogge, så skriver jeg ferdig innlegget, poster - og møter en "logg inn på nytt"-melding. Ganske kjipt, yes. Så egentlig skulle det vært minst 5 poster til på denne bloggen. Meh.

Siden jeg har blogget så lite i det siste, tenkte jeg å skrive om skoleballet, i hvert fall. Det var forrige torsdag, den 18. Samme dag som brasilcup, faktisk.

Brasilcup er en fotballcup for skolen, der den hovedsaklige planen er å samle inn penger til trengende barn i Brasil, samt å gi lærerne muligheten til å le høyt av elevenes mikroskopiske fotballskills. Men det skal vi ikke snakke for høyt om.

Timene før skoleballet var ganske så grusomme. Jeg tror jeg går gjennom en liten depresjon helt uten grunn, som jeg pleier, for jeg blir alltid så sur og lei meg for ingenting. PMS much? Jaja. Uansett, så fikk jeg plutselig ikke på meg kjolen som jeg kjøpte KVELDEN FØR. Det var nok til å få meg så pissed at jeg bestemte meg for å ikke gå på ballet, og aldri vise meg ute igjen, ever, fordi jeg hadde blitt så feit. Sannheten var egentlig at jeg hadde kjøpt kjolen i størrelse 34, og at den egentlig hadde vært for stram da også. Og da hadde jeg ikke spist på 5 timer. *host* Drama Queen.

Hele episoden endte med et cryattack i pappas armer. Litt surrealistisk, men ok. Etter hvert tok jeg meg sammen, og pappa kjørte meg ned til mamma for å hente lolitakjolen min som jeg kjøpte på eBay. Den var egentlig kjøpt til juleballet til neste år, altså neste skoleår, men jeg får heller kjøpe en ny en til det. Kjolene var faktisk ikke så dyre, de kostet litt over 600kr med frakt, og det er fra Hong Kong. Vel, for meg er det ikke så dyrt. Men jeg har det med å plutselig ha mye penger, og føle at jeg kan kjøpe verden for dem. Pengene har med ikke-konfirmasjonen å gjøre,da.

Jeg har ikke angret et sekund på at jeg gikk på ballet. Jeg tenkte at, Shit au, det kom sikkert til å bli like døllt og tragisk som de forrige, men der tok jeg grundig feil, for her hadde de flesket på med live band og greier! To band spilte, Lucifers og et annet band som jeg ikke fikk med meg navnet på. Men det er bandet til Peter og William, tror jeg. Hvis noen vet bandnavnet, så er det et fint lite kommentarfelt rett der nede, der du kan skrive det opp til meg. ♥

På ballet ble jeg mer eller mindre kjent med Leyla og Mari, og en til som jeg er grusom nok til å ha glemt navnet på. Somebody kill me, slowly.

OH MY GOD. ISBIT I BH'N, ISBIT I BH'N .. Okei, fikk den ut. Tilbake til saken.

Uansett, så tilbrakte jeg mesteparten av tiden min på å løpe (!) rundt på 10cm høye hæler, sammen med Marthe, Leyla, Mari, Julie og ... >.<
I know, I know. I suck.

Dere har kanskje hørt at det går an å bli full med 0 i promille? Ja. Jeg er ganske sikker på at jeg klarte det utover kvelden. Det føltes i hvert fall sånn, og jeg er sikker på at mange andre kunne dokumentere det. Kanskje de puttet noe i Urge'en min. Eller kanskje det var de litrene med hårspraygass som bante seg vei ned i lungene mine, I don't know. Noe må det i hvert fall ha vært.

Alt i alt: Kvelden besto mest av håndhilsing på tilfeldige personer, løping i skolegården og headbanging. Derfor har jeg nå hatt vondt i nakken siden fredag morgen. Det vil si litt over et døgn. Men i motsetning til i går, så kan jeg i hvert fall bevege nakken i dag.

Okei, mer har jeg ikke tenkt å blogge om. Snart skal jeg lage et innlegg med mine favorittvideoer fra youtube. Youtube for the win. ♥

Blogges.

Én kommentar

Mari

27.jun.2009 kl.16:15

DITT TEITE VESEN =00
xD

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits