Sommer = MYGG.

Allright.
Sommeren er her, og sommer betyr mygg, eller rettere sagt knott, i Norge. Og gjett hvem som har klart å få hele fire knottestikk, bare i trynet?

Yours truly.

Jeg irriterte meg grundig over det en stund, til Anthony foreslo at jeg skulle smøre eukalyptusolje på det. Nå hadde jo ikke jeg noe eukalyptusolje, men jeg visste jeg hadde noen reisesykepiller. Dem tygde jeg en gang for lenge siden, og det smakte mistenkelig eukalyptus-ish. For ikke å snakke om sterkt, grusomt og kvalmende, som er grunnen til at jeg fremdeles husker det. Så jeg bet hull på en sånn pille og smurte oljen inni på et av stikkene.

ANBEFALES IKKE.

Nei, først kjentes det kjølig og bra, så jeg tenkte at her hadde jeg vært smart. Men så begynte det å svi. Jeg tenkte at det sikkert var sånn det skulle være, så jeg dret i det. MEN SÅ BEGYNTE DET Å SVI OG PRIKKE NOE SÅ FORJÆVLIG, ikke bare der jeg hadde smurt det skvipet, men i en radius på 4 cm rundt det, og selvfølgelig i øyet. For ja, jeg var faktisk smart nok til å prøve det ut på et stikk som var RETT under øyet mitt. Blir nesten litt stolt, jeg.

Så det endte med at jeg sprang ned på badet og vasket det av, og øyet mitt har vært passe hovent ever since. Men det begynner å bli ganske mye bedre nå, da. Heldigvis var det ikke noe sånn farlig skvip i de pillene, bare peppermynteolje (ULTRAKONSENTRERT) og ingefær. Altså slike ting som er herlige å få i øynene.
NAAT.

Okei, annet enn det har jeg faktisk ikke gjort annet enn å sløve i helgen. Jeg går gjennom en litt depressiv periode av ingen grunn, så alt jeg gjør er å sove, nesten. Meh. Jaja. Mer er det i hvert fall ikke å skrive. :)

Blogges.

4 kommentarer

Liz

21.jun.2009 kl.15:52

www.lizlizs.blogg.no
spørsmålsrunde på bloggen min, siste frist i dag ;)

Anna

23.jun.2009 kl.14:13

mygg er naaaasty! pappa tok bilde av en mygg også zoomet vi inn på den. fytti svarte for noen ekle innsekter ;s

Mari

27.jun.2009 kl.16:19

...Ø.ø...

DU SMØRTE OLJEN FRA EN JÆVLA PILLE PÅ MYGGSTIKKET X'D

JÆVLA DUST : DDD

x'D

.......
......

jeg er glad i deg...

Marthe

29.jun.2009 kl.04:34

Haha , smarting du June ^^

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits