Hollyhopp!

Neimen har du sett på maken. Et nytt innlegg.
Nei, faktisk så blir dette et lite unntak, for som dere kanskje har merket, så har jeg tatt en liten pause fra bloggingen. Men jeg ville bare få informere for de som fremdeles kikker innom her en gang iblant, om at jeg faktisk har tenkt å begynne igjen snart. For nå har jeg nemlig fått låne bestefars gamle speilrefleks på heltid, og så snart jeg får ledning til den, så skal du se det skal bli innlegg. :)
For saken er den at jeg rett og slett syntes at det ble så ufattelig kjedelig å blogge uten bilder hele tiden. No fun, sier man da. Selv jeg så jo at det ble døllt.

Siden sist har jeg blant annet vært i Spania. Når jeg får den ledningen om ikke så lenge, skal jeg lage et innlegg om det. Men jeg kan jo likevel skrive litt om turen når jeg først er i gang.

Som dere kanskje vet, er jeg en passe dedikert Japan-freak. For en stund tilbake så jeg en barnebok om troll på en av kioskene på flyplassen, på forenklet japansk. Den gang kjøpte jeg den ikke, av en eller annen merkelig grunn, men nå i de siste årene har jeg tenkt voldsomt på den boken, og hvor kult det hadde vært å ha den. Så nå når vi skulle til Spania, var første stopp etter tax-free'n souvenirkiosken. Men av en eller annen merkelig grunn hadde de den ikke der. Det irriterte meg grenseløst, men jeg kunne jo ikke akkurat gjøre noe med det, annet enn å håpe på at de kanskje hadde fått den inn når jeg kom hjem igjen. Men nok om flyplassen, her kommer en liten oppsummering over Spaniaturen:

Flyet vårt landet i Malaga rundt halv åtte, og vi hadde på forhånd leid en bil så vi kunne kjøre til huset vårt i Marbella. Problemet var bare at veldig mange plasser i Spania har de så dårlige systemer. Det tok oss ikke mindre enn 2 timer å finne frem til først bilutleiekontoret, også selve bilen. Men til slutt gikk det jo bra, da, og så bar det rett ut i veiene. Som forresten var ekstremt dårlig tilrettelagte, det var jo umulig å komme seg andre veier enn rett frem. Det gjorde ikke akkurat ting bedre at vi måtte reise til en annen by (Ronda) først, for å hente nøklene til huset og diverse porter og slikt. Som nevnt var veiene der helt idiotiske, men i tillegg til det var vi såpass heldige at det var et voldsomt veiombyggingsprosjekt på gang, og det hele endte med at vi fikk hentet nøkkelen i Ronda 4-5 timer senere enn planlagt. Da var det allerede rukket å bli mørkt, og alle var trøtte, leie og sultne. Spesielt lille Daniel, broren min, han er jo bare tre år gammel. Mirakuløst nok holdt han seg lys våken hele turen, og før vi reiste til huset vi skulle bo i, stoppet vi på en bensinstasjon og kjøpte noen ferdigpakkede, fuktige brødskiver. Sånne trekantede, i plastbeholdere, vet dere? De er jo alltid sørpe våte. Men de gjorde nytten for seg, uansett.
Så kom vi frem til huset, og det var noe av det fineste jeg har vært i noensinne. Kanskje unntatt slottet i Disney World. Men glem nå det.
For å komme inn i selve huset, måtte vi gjennom tre garasjeporter som hver hadde sin egen nøkkel. Vi slet litt der, men de var i hvert fall automatiske, så vi slapp å gå ut og åpne dem manuelt. Mens vi slet med å få åpnet port nummer 2, kom det en gjeng spanske unger og glodde på oss. Koselig.

Selve huset hadde fire etasjer, med seks soverom og fire bad! Jeg selv fikk toppetasjen for meg selv, med et digert soverom, eget bad, hundre tusen klesskap og en balkong som var større enn rommet mitt hjemme. Derfra hadde jeg verdens fineste utsikt over hele komplekset, og stranda. Jeg fikk ikke tatt noen gode bilder av utsikten til stranda, for det var faktisk nesten alltid tåke.

I selve tiden vi var der har vi faktisk ikke gjort så veldig mye. Unntatt å bade, og reke rundt i gatene på leting etter den og den restauranten. Også var vi ganske ofte på apoteket, for jeg er så heldig at jeg er allergisk mot tropisk mygg, og hovner opp som en ballong av de små jævelske beistene. Så jeg fikk en del salver og allergitabletter, og det hjelper jo alltid. Jeg hadde egentlig fra før. Men NOEN kastet dem visst fordi jeg ikke brukte dem. Om vinteren. Jaja, uansett, så kunne jeg faktisk ikke bade på stranden heller, pga myggstikkene. For de hadde jo bestemt seg for å sprekke og blø, og da er det jo deilig å få salt og sand inn i sårene. Men jaja. Jeg ble som regel liggende på håndkleet mitt og spille Tekken mens jeg ventet på at de andre skulle bli ferdige. Så gikk vi som regel hjem og badet i bassenget, eller dusjet.

Så skjedde det utenkelige. Jeg satte ved et uhell på skjermlåsen til iPoden, som jeg har glemt koden til! Jeg begynte nesten å grine. For jeg klarer meg ikke en uke uten musikken min. Det var jævlig det. Når jeg tenker over det, tror jeg faktisk jeg gråt en tåre now and then. Det var grusomt. Anbefales IKKE. Selvfølgelig hadde jeg ikke med PCn heller, så jeg fikk ikke låsen av i det hele tatt. Heldigvis var jeg midt i en spilleliste når jeg satte på låsen, men det var bare den samme sangen (Hey There Delilah - Plain White Tees) 10 ganger etter hverandre, så jeg prøvde å spre musikken jeg hadde igjen utover tiden jeg skulle være der. Den varte i to dager til, faktisk. Men åh. Det skal aldri skje igjen!

Dere har kanskje hørt om Pocky? Hvis ikke, her er et bilde:


PockyDisse snublet jeg over for første og siste gang i USA. Den legendariske, Japanske POCKY. Jeg forguder det. Det er utrolig. Men slikt har vi nemlig ikke i Norge. MEN! Tror du ikke de hadde det i Spania, da! Bare under et annet navn, nemlig Mikado.


Mikado Pictures, Images and PhotosJeg tror aldri jeg har vært så glad i hele mitt liv. Daniel klarte forresten også å bli passe avhengig av dem. Jeg importerte bare 5 esker. Feiltrinn!

Annet enn det husker jeg ikke fra turen akkurat nå. Men det som var holdt i hvert fall til et rekordinnlegg. Bilder kommer senere, så stay tuned!


Forresten er kommaknappen min ødelagt, så eventuelle kommamangler kan skyldes på det. Det er plagsomt.


Bloggast ♥

Én kommentar

hei

14.aug.2009 kl.14:33

hørtes ut som du har hatt det kjekt i spania :)

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits