Random overskrift

Hey folks :3

Jeg har bestemt meg for å skjerpe meg på blogginga. Spørsmålsrunden står fortsatt åpen, og jeg svarer på *nesten* alle spørsmål du har. Ingen pedo eller perverse spørsmål, takk. >>

Ellers har jeg, siden sist, plukket opp gitaren igjen. Jeg har finpusset Angels On The Moon (av Thriving Ivory). Jeg har tenkt å synge den på audition for skolemusikalen, med gitar. Wish me luck! d(^_^)b

Også har jeg lært meg Hey There Delilah (av Plain White T's). Den har jeg egentlig hatt lyst å lære lenge, men jeg var sikker på at den var dødsens vanskelig. Men det var den faktisk ikke. Det var en av de letteste jeg har lært noen gang. I slutten av dette innlegget legger jeg inn musikkvideoen til Angels On The Moon, og Hey There Delilah. Jeg kan forresten legge inn sånn lærevideo til Hey There Delilah også. For det er verdens fineste sang. Har du en gitar liggende, burde du lære den. Tok meg 5 minutter max!

Ja. Det var veldig mye gitar på en gang. Så teit av meg. Men jeg måtte få det ut, hahah. x)
Nå åpnet forresten himmelen seg. Helt alvorlig, det regner så sykt mye for tiden! Håper det blir fint vær imorgen, for da har jeg tenkt meg til byn med Tommy. Hadde vært stress om det var monsun da. Heldigvis har jeg en paraply som tåler Bergensvær.

Noen av dere hardcore In Flames-fans der ute har kanskje fått med dere at det skal være konsert i Malmö rundt 12. November. Billetter koster 350SEK, altså litt mer i norske kroner. Jeg var fast bestemt på å gå, men fikk et instant NEI fra mamma. Ubegrunnet. Men jeg skal finne en måte å få reist på. Tips er veldig velkomne. Jeg skal spørre pappa om han kanskje vil gå med meg, han liker jo sånn musikk.

Jajah. Nå har jeg ikke egentlig mer å blogge om. Neste innlegg blir noen av mine youtubefavoritter. :)

Her kommer forresten de videoene.
Blogges♥

3 kommentarer

Elisabeth *

19.aug.2009 kl.21:08

SV: Tusen takk for kommentar.design og alt det kommer på plass etter hvert.Søt blogg forresten ! :)

Synnøve

23.aug.2009 kl.22:43

Heheey, nå fikk jeg en suuuper ide :D

Har hatt lyst å gå på ein konsert av de leeenge.
Kanskje vi kunne fått pappa med oss!

Eg e ganske sikker på at det går finfint om han har friuke :D

Jinx

23.aug.2009 kl.22:54

Billettene ble solgt ut på to timer, så heheh x)

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits