Dango daikazoku~


Halloen! ♥

Nå sitter jeg her i nydelig sommervær (aka tordenstorm) og baker anpan. Anpan er et slags japansk bakverk á la bolle-rundstykke-brød med anko inni. Anko er, som pappa sa, "rød-bønne-pasta", eller som det står på boksen, Red bean paste. Med sukker i. Så det blir liksom mer bolle enn noe annet. Jeg fikk idéen fra animeen Clannad, for de som har sett den. For de som ikke har sett den ...
Gå og se den nå. Shoo!
For en stund siden satte jeg i hvert fall deigen til heving og hviling. Den skulle stå en time, og den er ferdig nå rundt 20:40. Så kan jeg fylle bollene og stappe dem i ovnen og håpe på det beste. Hvis jeg er heldig, så går ikke strømmen heller!
Jeg skulle ha tatt bilder og vist, men som jeg nevnte så har jeg ikke ledning - ennå. Dessuten har jeg ingen til å ta bilde for meg, for det er nemlig passe stress når du sitter der med nevene fulle av kliss. Men om ikke så altfor lenge, aka rundt neste mandag, skal jeg, Mari og Fred lage anpan hjemme hos Mari. Også skal vi pugge litt Japansk, for å være sånn passe kule. Jeg skal sørge for at det blir tatt bilder da.

Siden sist har jeg altså begynt i tiende klasse. Det er passe tøft, for jeg føler meg så stor. Og det er bra. ^_____^
Det triste er alt presset, da. Med prøver og eksamener og linjer og valg som må tas. Heldigvis har jeg fremdeles ganske god tid til å tenke meg om, da. Håper jeg.
Hvilken klasse begynte du i? Hvordan syntes du det gikk?

Idag har jeg forresten også vært på kinarestaurant med De-Fire-Som-Går-På-Kinarestaurant-En-Gang-I-Måneden-Gjengen. Aka meg, Lily, Helén og Ingrid M.
Innlegg om turen kommer etterpå!

Jeg er forbauset over hvor lite trøtt jeg er. De siste tre nettene har gått som følger:
Tirsdag-Onsdag natt
Døgnet.

Onsdag-Torsdag natt
Sov fra 3:30-6.30.

Torsdag-Fredag natt
Døgnet.

Så normalt sett burde jeg vel egentlig vært passe død til nå. Men det er jeg altså ikke. Jeg er faktisk akkurat like trøtt som jeg pleier å være etter en vanlig skoledag. Hvis ikke det er verdt å være stolt av, så vet ikke jeg. Akkurat nå føler jeg meg i hvert fall passe hardbarka.

... Akkurat nå sitter mamma og ser på Mamma Mia. Det er jo passe tøft. Kanskje jeg skal gå inn og joine henne. Eller kanskje ikke, jeg burde vel gjøre meg ferdig her på kjøkkenet først.

Noen av dere har forresten også kanskje lurt på hva i all verden den snodige overskriften skal bety. Vel, Dango Daikazoku er tittelen på en sang fra Clannad (GÅ OG SE DEN!), som jeg tilfeldigvis elsker. Jeg legger inn en video her for å være snille med dere! ♥Nytt innlegg kommer om en stund!

Blogges♥

6 kommentarer

Errhrhrhrhrhrh

21.aug.2009 kl.20:55

Hmmm, Clannad sesong 1 er bra 2 er bare dom : 3
en av de animene som prøver og lage sesong 2 av noe som 87% av de som lager animes ikke gjør! og de failet! BIG TIME!
Just like when they make a Movie of a game! = fails!

Helén

22.aug.2009 kl.20:20

SV: Aha, ikkje så bra. o.o
JA. :D Tommel opp. (y)

Helén

22.aug.2009 kl.20:22

SV2: Haha takk! :D Selvfølgelig kan eg hjelpe deg med å lage header. :D

Faxalu

23.aug.2009 kl.03:26

HEJ JUNE : D

Jinx

23.aug.2009 kl.22:56

sv til erhrhhrh-person;
Syns sesong 2 ble bra jeg, mye bedre enn mange andre andresesonger. Men yeah, film ut av spill = big time fail.

Anna

29.aug.2009 kl.00:24

sv; JEG OG ELSKER DEN :D den er så bra!

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits