Jeg har et rødt duftlys på nattbordet mitt.

I tillegg til fjernkontrollen, to CD'er med programmer til kameraet (de virket forresten ikke, WASTE) og to sølvringer. Altså piercinger. De jeg hadde i armen. Jeg skal kanskje ta dem inn igjen senere når det er grodd.

Jeg kom forøvrig nettopp hjem fra byn, jeg og Stine var på kino og så The Ugly Truth. Veldig bra film, en veldig bra laget romantisk komedie. Det eneste jeg har å pirke i var at storyen var veldig lett å gjennomskue, men det kan jo også hende at det faktisk skulle være sånn, da. Uansett, anbefales. :)

Var passe stress rett før filmen begynte, for da vi kom inn i salen var plassene våre allerede tatt av noen med identiske billetter som oss. Heldigvis var de to fremste radene ledige, så vi satte oss der og var storfornøyde. Det vil si, helt til filmen The Proposal begynte. Ikke at jeg hadde hatt noe imot å se den, tvert imot, men det var jo strengt tatt ikke den vi hadde tenkt å se. Så vi gikk ned og snakket med en (utrolig søt) fyr som jobbet der, også fikk vi billetter til The Ugly Truth. Midt på første rad. Det var herlig, for det var et gjerde rett foran oss til å støtte bena på, og jeg har aldri sittet (ligget) så godt i hele mitt liv. I hvert fall ikke i en kinosal.

For øyeblikket sitter jeg og hører på et tysk band jeg nettopp oppdaget, PANIK.


Panik - Jeder
Ellers har jeg ikke så spesielt mye annet å si, faktisk. :)

Blogges ♥

Én kommentar

Stine

15.sep.2009 kl.17:12

har ikke hørt om the ugly truth men sikkert gøy :)

Skriv en ny kommentar

Jinx

Jinx

14, Bergen

Jeg lever i mitt eget lille univers.

person(er) leser denne bloggen nå. O:

Kategorier

Arkiv

hits